Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ο θάνατος του πατέρα μου με άλλαξε ριζικά»
16:30 - 25/12/2022
H πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει”, Ηλιάνα Μαυρομάτη, βρέθηκε σήμερα, ανήμερα
To άρθρο Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ο θάνατος του πατέρα μου με άλλαξε ριζικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Όταν "έφυγε" ο πατέρας μου, άλλαξα ριζικά»
«Άλλαξε το πώς αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, τον έρωτα, τον θάνατο, όλα» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Ηλιάνα Μαυρομάτη: Όταν έχασα τον πατέρα μου, άλλαξα ριζικά ως άνθρωπος
Η αγαπημένη ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη, «άνοιξε» την καρδιά της σητν εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της, Βασίλη, και πόσο την άλλαξε ως άνθρωπο H νεαρή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει”» Ηλιάνα Μαυρομάτη, βρέθηκε σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα ... Περισσότερα
To άρθρο Ηλιάνα Μαυρομάτη: Όταν έχασα τον πατέρα μου, άλλαξα ριζικά ως άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ηλιάνα Μαυρομάτη: Όταν έχασα τον πατέρα μου, άλλαξα ριζικά
Καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί ως Ζέτα στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα της που τη σημάδεψε και την έκανε να αναθεωρήσει την οπτική της για τη ζωή. «Όταν έχασα τον πατέρα μου, ένιωσα ότι άλλαξα ως άνθρωπος ριζικά τη θέασή μου στη ζωή. Το πως αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, τον κόσμο, τον έρωτα, τον θάνατο, όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Άλλαξαν όλα. Δε ξέρω αν μεγάλωσα απότομα πάντως, ήταν πυρηνική η μετακίνηση που έγινε μέσα μου» πρόσθεσε. Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική η Ηλιάνα Μαυρομάτη αποκαλύπτει: «Δεν ή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει η Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Όταν έφυγε ο πατέρας μου, άλλαξα ριζικά»
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία υποδύεται τη «Ζέτα» στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται». Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία υποδύεται τη «Ζέτα» στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται». Η ηθοποιός μίλησε στη συνέντευξη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της, αλλά και για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της, Βασίλη Μαυρομάτη, που σημάδεψε τη ζωή της. «Όταν έφυγε ο πατέρας μου, οι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλιάνα Μαυρομάτη: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, άλλαξα ριζικά»
Καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί ως Ζέτα στη σειρά […]
The post Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, άλλαξα ριζικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗλιάνα Μαυρομάτη: "Όταν έχασα τον πατέρα μου, άλλαξα ριζικά"
"Δε ξέρω αν μεγάλωσα απότομα πάντως, ήταν πυρηνική η μετακίνηση που έγινε μέσα μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr