Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Στην εντατική ο Φαμπιάν Ο’Νιλ

16:56 - 25/12/2022

Ακόμη ένα σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε χαφ των Γιουβέντους, Κάλιαρι και Περούτζια, Φαμπιάν Ο’ Νιλ νοσηλεύεται στην εντατική με πολλαπλά προβλήματα υγείας τα οποία έχουν προκληθεί από το αλκοόλ. Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός χαφ είχε χάσει όλη την περιουσία του λόγω κακής διαχείρισης, ενώ μετά το φινάλε της καριέρας του είχε εθιστεί στον τζόγο, […] The post Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Στην εντατική ο Φαμπιάν Ο’Νιλ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακόμη ένα σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Στην εντατική ο Φαμπιάν Ο’Νιλ

Ακόμη ένα σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε χαφ των Γιουβέντους, Κάλιαρι και Περούτζια, Φαμπιάν Ο’ Νιλ νοσηλεύεται στην εντατική με πολλαπλά προβλήματα υγείας τα οποία έχουν προκληθεί από το αλκοόλ Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός χαφ είχε χάσει όλη την περιουσία του λόγω κακής διαχείρισης, ενώ μετά το φινάλε της καριέρας του είχε εθιστεί στον τζόγο, […] The post Ακόμη ένα σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Στην εντατική ο Φαμπιάν Ο’Νιλ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Φαμπιάν Ο’ Νιλ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών άφησε την Κυριακή (25/12) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Φαμπιάν Ο΄ Νιλ. Ο άλλοτε άσος τον «μπιανκονέρι» νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση το τελευταίο διάστημα στην εντατική.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»