Μιμή Ντενίση: «Ξύπνησα το πρωί και ήμουν πρωτοσέλιδο στην Τουρκία, είπαν ότι κάνουμε προπαγάνδα»

17:50 - 27/12/2022

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» κάθισε νωρίτερα σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη […] The post Μιμή Ντενίση: «Ξύπνησα το πρωί και ήμουν πρωτοσέλιδο στην Τουρκία, είπαν ότι κάνουμε προπαγάνδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: «Ξύπνησα και ήμουν πρωτοσέλιδο στην Τουρκία, είπαν πως κάνουμε προπαγάνδα»

Αποκαλυπτική η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Μιμή Ντενίση: Ξύπνησα το πρωί και ήμουν πρωτοσέλιδο στην Τουρκία, είπαν ότι κάνουμε προπαγάνδα

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» κάθισε την Τρίτη (27/12) η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία προβλήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και συνεχίζει τη διεθνή της πορεία. «Όταν ξεκίνησαν τα ταξίδια, το πίστευα μόνο εγώ… πίστευα πως είναι ένα θέμα τόσο συγκλονιστικό που όπου και να παιχτεί, θα το δουν χίλιοι άνθρωποι και θα μιλήσουν για αυτό σε άλλους τρεις χιλιάδες. Στις προβολές είδα πως οι αντιδράσεις του κόσμου, είτε ήταν Έλληνες, είτε Βέλγοι, είτε Γάλλοι, ήταν ίδιες» ανέφερε για την κινηματογραφική της ταινία η Μιμή Ντενίση. Μάλιστα, η ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει το π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο