Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε πόσα χρήματα της πρότειναν για το Survivor All Star

08:32 - 28/12/2022

Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πόσα χρήματα της πρόσφεραν για να πάει στο Suvivor All Star. Όπως τόνισε η ίδια «Μού έγινε πρόταση με 5.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor. Τα θεωρώ πολύ κακά χρήματα. Δεν θα πάω. Αν πάω, έφυγε ο σύντροφός μου. Μου […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε πόσα χρήματα της πρότειναν για το Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: Αυτό είναι το ποσό που της πρότειναν για το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αρνήθηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα

Για την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αποκάλυψε πως ο σύντροφός της δεν θέλει να τη δει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα πολύ καλά χρήματα. Αν φύγω και πάω στο Survivor, έφυγε κι αυτός. Αυτό μου έχει πει, ότι δεν θα κάτσει πάλι τέσσερις μήνες μόνος του. Το κατανοώ» είπε αρχικά. «Βάζω τον εαυτό μου στη θέση του και ούτε κι εγώ θα ήθελα να είναι μακριά ο άνθρωπός μου για δεύτερη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο, τα λεφτά είναι καλά, αλλά και αυτά που έχεις να χάσεις είναι πολλά» τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: Αυτό είναι το ποσό που της πρότειναν για το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αρνήθηκε να συμμετέχει στο Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την πρόταση να επιστρέψει εξαιτίας του… συντρόφου της. «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στο Survivor All Star και την πρόταση που δέχτηκε, ενώ ανέφερε στην αντίδραση του συντρόφου της στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στο Survivor All Star και την πρόταση που δέχτηκε, ενώ ανέφερε στην αντίδραση του συντρόφου της στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.Την πρώην παίκτρια του Survivor συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε το ποσό που της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόσα χρήματα της πρότειναν για το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν μία από τις δημοφιλείς παίκτριες του reality επιβίωσης, η οποία ωστόσο αρνήθηκε To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόσα χρήματα της πρότειναν για το Survivor All Star δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτό το τεράστιο ποσό της έδιναν για το Survivor All Star

Ο λόγος που αρνήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα χρήματα στο Survivor και το μεγάλο «όχι»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πρώην παίκτρια του Survivor, μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε το ποσό που της έδιναν για το Survivor All Star ενώ είπε και γιατί δεν δέχτηκε να συμμετέχει. The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα χρήματα στο Survivor και το μεγάλο «όχι» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»