Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη τραγουδούν «Ελλάς ολέ» πριν το United Cup

14:10 - 28/12/2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες της Team Greece βρίσκονται στο Περθ για το United Cup και… έδωσαν τον ρυθμό, ενόψει της πρεμιέρας, τραγουδώντας για την ελληνική ομάδα στη RAC Arena. Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Μιχάλης Περβολαράκης, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος Σακελλαρίδης, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Πέτρος Τσιτσιπάς και Σαπφώ Σακελλαρίδη ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη τραγουδούν «Ελλάς ολέ» πριν το United Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη δίνουν το σύνθημα – Τραγουδούν «Ελλάς ολέ» πριν το United Cup [βίντεο]

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες της Team Greece βρίσκονται στο Περθ για το United Cup και… έδωσαν τον ρυθμό, ενόψει της πρεμιέρας, τραγουδώντας για την ελληνική ομάδα στη RAC Arena. Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Μιχάλης Περβολαράκης, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος Σακελλαρίδης, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Πέτρος Τσιτσιπάς […] Το άρθρο Τσιτσιπάς – Σάκκαρη δίνουν το σύνθημα – Τραγουδούν «Ελλάς ολέ» πριν το United Cup [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη: Τραγουδούν το σύνθημα «Ελλάς ολέ ολέ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες της Team Greece βρίσκονται στο Περθ για το United Cup και έδωσαν τον ρυθμό, ενόψει της πρεμιέρας, τραγουδώντας για την ελληνική ομάδα στη RAC Arena.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες της Team Greece βρίσκονται στο Περθ για το United Cup και έδωσαν τον ρυθμό, ενόψει της πρεμιέρας, τραγουδώντας για την ελληνική ομάδα στη RAC Arena.Οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Μιχάλης Περβολαράκης, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος Σακελλαρίδης, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Πέτρος Τσιτσιπάς και Σαπφώ Σακελλαρίδη είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι