Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άφησε κόκαλο την Ελένη για τον Καπουτζίδη: «Εδώ το ’χω, γιατί μου τα κάνεις αυτά;»

16:06 - 28/12/2022

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία και τη […] The post Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άφησε κόκαλο την Ελένη για τον Καπουτζίδη: «Εδώ το ’χω, γιατί μου τα κάνεις αυτά;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Τον γνώρισα σε μία κηδεία»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη τον γνώρισα σε μια κηδεία…»

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «42497», μετά το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών. «Ήταν η πρώτη φορά που είπα το “ναι” σε άνθρωπο χωρίς να ξέρω τι θα παίξω. Τόσο πολύ τον εμπιστεύτηκα», […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άφησε κόκαλο τη Μενεγάκη για τον Καπουτζίδη

«Με τον Γιώργο Καπουτζίδη γνωριστήκαμε σε μια κηδεία», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «42497», μετά το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών. «Ήταν η πρώτη φορά που είπα το “ναι” […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άφησε "κόκαλο" την Ελένη Μενεγάκη για τον Καπουτζίδη

«Εδώ το ’χω, γιατί μου τα κάνεις αυτά;»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο