Κβαρατσχέλια: «Είδωλό μου ο Ρονάλντο, αυτό είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο»

18:40 - 28/12/2022

Κβαρατσχέλια: «Είδωλό μου ο Ρονάλντο, αυτό είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο» 28/12/2022 Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη που έχει πως μπορεί να κατακτήσει το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, δήλωσε για ποιο λόγο προτιμάει τον Ρονάλντο και όχι τον Μέσι, ενώ αναφέρθηκε στο αγαπημένο του προσωνύμιο το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Μαραντόνα. «Ήταν όνειρό μου να παίξω σε έναν τέτοιο κορυφαίο σύλλογο και από τότε που είμαι εδώ πάρα πολλοί Γεωργιανοί υποστηρίζουν την Νάπολι. Κάθε φορά που είμαι στο γήπεδο δίνω τα πάντα, πιστεύω στο πρωτάθλημα. Όλα τα προσωνύμια που μου έχουν δώσε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κβαρατσχέλια: «Είδωλό μου ο Ρονάλντο»

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Νάπολι να επιστρέψει στην κορυφή, απάντησε στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο και αναφέρθηκε στο αγαπημένο του παρατσούκλι.

Διαβάστε το στο

Κβαρατσχέλια: “Είδωλό μου ο Ρονάλντο, το Κβαραντόνα είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο”

Ο ηγέτης της Νάπολι στην προσπάθειά της για το σκουντέτο, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, μίλησε σε συνέντευξή του για το ποιο λόγο προτιμά τον Ρονάλντο από τον Μέσι ενώ αναφέρθηκε στο αγαπημένο του προσωνύμιο που είναι εμπνευσμένο από Μαραντόνα. Η Μίλαν ήταν η ομάδα που κατέκτησε το σκουντέτο το 2022 και έδωσε τέλος σε 11 χρόνια ανομβρίας ωστόσο το […] The post Κβαρατσχέλια: “Είδωλό μου ο Ρονάλντο, το Κβαραντόνα είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)