Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η απάτη στο Facebook και η Νάνσυ από την Ουρουγουάη
18:52 - 28/12/2022
Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε στον «αέρα» της εκπομπής Studio 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική […]
The post Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η απάτη στο Facebook και η Νάνσυ από την Ουρουγουάη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η κομπίνα σε βάρος της οδήγησε στην ανακάλυψη της Nancy Zampetogliris από την Ουρουγουάη
Ούτε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου γλίτωσε από τα δίχτυα επιτήδειων που φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ με στοιχεία ανθρώπων της showbiz για να υποκλέπτουν χρήματα. Θύμα μιας τέτοιας ηλεκτρονικής απάτης που έστησε εις βάρος της άγνωστος μέσω Facebook έπεσε και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία έκανε την αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής Studio 4 δημιουργώντας λογαριασμό με το όνομά της και στέλνοντας μηνύματα για να υποκλέψει χρήματα. «Κάποιος απατεώνας έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Facebook και υποστήριζε ότι είμαι εγώ. Έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους που ξέρω, απαντούσε ως εγώ, ξεκινούσε με ένα απλό «Γεια σου, τι κάνεις;» ως Νάνσυ και μετά έλεγε «υπάρχει μία πλατφόρμα στην οποία εγώ μπήκα και έβγαλα λεφτά».
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr