Το πρώτο κατάστημα UGG στην Ελλάδα είναι γεγονός!

13:26 - 29/12/2022

Το αγαπημένο brand UGG ιδρύθηκε το 1978 από έναν Αυστραλό σέρφερ στην ακτή της Καλιφόρνια και αποτελεί μία παγκόσμια lifestyle μάρκα, γνωστή για την εμβληματική Classic μπότα της. Φορέθηκε αρχικά από σημαντικούς, παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτέχνες, συντάκτες & πρόσωπα της μόδας και κατόπιν διαδόθηκε στο μαζικό κοινό. Η UGG σχεδιάζει και εμπορεύεται υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»