Γκρέτα Τούνμπεργκ: Viral η κόντρα της με τον Άντριου Τέιτ στο Twitter – Η αποστομωτική της ατάκα

15:56 - 29/12/2022

Μία διαδικτυακή διαμάχη έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη διάσημη ακτιβίστρια κατά της κλιματικής αλλαγής, Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον αρνητή της κλιματικής αλλαγής και ινφλουένσερ ανδρικού lifestyle, Άντριου Τέιτ. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από τον Τέιτ, ο οποίος αποφάσισε να προκαλέσει την Τούνμπεργκ. Η οικολόγος ανταποκρίθηκε στο «κάλεσμα» απαντώντας στις αναρτήσεις του Τέιτ με δική […] Το άρθρο Γκρέτα Τούνμπεργκ: Viral η κόντρα της με τον Άντριου Τέιτ στο Twitter – Η αποστομωτική της ατάκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Έπεσε» το Twitter με την κόντρα που «έκαψε» τον Άντριου Τέιτ

Και ποιος θα περίμενε ότι μια κόντρα στα social media για το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιον στα κρατητήρια; Σίγουρα όχι τον διαβόητο influencer Άντριου Τέιτ (Andrew Tate), ο οποίος συνελήφθη στη Ρουμανία αφού η κόντρα του με την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter αποκάλυψε που ήταν.  Ο μισογύνης Tik Toker Άντριου Τέιτ ... Περισσότερα To άρθρο Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Έπεσε» το Twitter με την κόντρα που «έκαψε» τον Άντριου Τέιτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Διαδικτυακή κόντρα με τον Άντριου Τέιτ στο Twitter

Διαδικτυακή κόντρα στο Twitter ξέσπασε μεταξύ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή του kick-boxing και νυν influencer Άντριου Τέιτ και της νεαρής ακτιβίστριας...

Διαβάστε το στο Zougla

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Έβαλε τον μισογύνη Άντριου Τέιτ στη θέση του

Ο Άντριου Τέιτ έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω του την προσοχή με τα μισογυνικά σχόλια που κάνει στα social media του. Μάλιστα έχει αποκλειστεί για αυτό τον λόγο από πολλές πλατφόμες. Την περασμένη Τρίτη έβαλε στο στόχαστρό του και Γκρέτα Τούνμπερκ. Με ένα σχόλιό του στο Twitter ειρωνεύτηκε τη δράση της νεαρής ακριβίστριας. Το tweet […] The post Γκρέτα Τούνμπεργκ: Έβαλε τον μισογύνη Άντριου Τέιτ στη θέση του appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη