Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Της λέω: αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου»

16:48 - 29/12/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Σοκάρει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Της λέω: αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μακαλιάς: Είπα ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου και έναν μήνα μετά έχασα τον αδερφό μου

«Διαισθάνθηκα τον θάνατό του» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Μακαλιάς για τον θάνατο του αδελφού του: «Της λέω αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4»ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του αδερφού του, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. «Κάθε χρόνο στην αλλαγή της Πρωτοχρονιάς με ρωτούσε η μητέρα μου “αυτή τη χρονιά τι στόχο βάζεις;” Και της έλεγα πάντα την αίσθηση […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μακαλιάς: «λέω: αισθάνομαι ότι θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Της λέω αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου»

Ο ηθοποιός διαισθάνθηκε ότι το κακό ερχόταν

Διαβάστε το στο news.gr

Σοκάρει ο Μακαλιάς: «Της λέω: αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς περιγράφει πως “διαισθάνθηκε” τον θάνατο του αδελφού του το 2008. Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον απρόσμενο θάνατο του αδελφού του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 30 ετών. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δημήτρης Μακαλιάς: "Της λέω: αισθάνομαι ότι φέτος θα πεθάνω, έναν μήνα μετά χάσαμε τον αδελφό μου"

Σοκάρει η εξομολόγηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο