Ραμόna Βλαντή: «Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;»
08:52 - 30/12/2022
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο My Style Rocks, στα νούμερα τηλεθέασης και στη […]
The post Ραμόna Βλαντή: «Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραμόνα Βλαντή: «Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;»
«Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο όλα τα κανάλια και με ρωτούν αν θα είμαι φέτος στο παιχνίδι» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΡαμόνα Βλαντή: Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;
Για το «My Style Rocks», τα νούμερα τηλεθέασης και την Μέγκι Ντρίο, απάντησε η Ραμόνα Βλαντή σε δηλώσεις της την Παρασκευή (30/12) στην κάμερα του «Happy Day». «Δεν σχολιάζω απολύτως τίποτα για το My Style Rocks. Τον αγαπώ τον Δημήτρη Σκουλό. Δεν την ξέρω (σ.σ. την Μέγκι Ντρίο). Next! Δεν την ξέρω, δεν την ξέρω, δεν την ξέρω! Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη κι αυτά τα κορίτσια» είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή. «Κάθε φορά μου γίνεται κρούση (σ.σ. για το My Style Rocks). Το αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο όλα τα κανάλια και με ρωτούν θα είσαι φέτος; Όλοι το περιμένουν. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό. Το έχω αποδείξει από το 4% το πήγα στο 30% στην τηλεθέαση
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡαμόνα Βλαντή για My Style Rocks : «Πήγα την τηλεθέαση από το 4% στο 30%, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;»
Η Ραμόνα Βλαντή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στο My Style Rocks, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στη Μέγκι Ντριο. Όσον αφορά στο My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Δεν σχολιάζω απολύτως τίποτα για το My Style Rocks. Τον αγαπώ τον Δημήτρη Σκουλό. Δεν την ξέρω τη Μέγκι Ντρίο. Next! Δεν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΡαμόνα Βλαντή: Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, στον Alpha και αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ My Style Rocks, στα νούμερα τηλεθέασης και στη Μέγκι Ντριο την οποία… δε γνωρίζει, όπως είπε η ίδια.Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, στον Alpha και αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ My Style Rocks, στα νούμερα τηλεθέασης και στη Μέγκι Ντριο την οποία… δε γνωρίζει, όπως είπε η ίδια.«Δεν σχολιάζω απολύτως τίποτα για το My Style Rocks. Τον αγαπώ τον Δημήτρη Σκουλό. Δεν την ξέρω (σ.σ. την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡαμόνα Βλαντή: «Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30%, τι άλλο να κάνω, την αρκούδα;»
«Φαίνομαι μεγαλύτερη στις κάμερες, δεν ξέρω τι κάνετε... Άλλες φαίνονται κουκλάρες από την τηλεόραση, αλλά από κοντά…»
Διαβάστε το στο news.grΡαμόνα Βλαντή: "Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;"
"Με αυτήν τη φωνή και την προσωπικότητα πως θα μπορούσε κάποιος να με μπερδέψει;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr