Ξεσπάθωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου»
18:32 - 30/12/2022
Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Παρασκευή, στο πλατό του Πρωινού για την τελευταία εκπομπή του 2022. […]
The post Ξεσπάθωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Ό,τι έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τη φιλία του με τον ηθοποιό και τις καταγγελίες εις βάρος του
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου και πλέον νιώθω αμήχανα»
«Τα θυμάμαι με συγκίνηση όλα αυτά, αλλά δυστυχώς...»
Διαβάστε το στο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έπεσα από τα σύννεφα»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα ο Θανάσης Ευθυμιάδης.
Διαβάστε το στο thebest.grΣπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου»
Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Παρασκευή, στο πλατό του Πρωινού για την τελευταία εκπομπή του 2022. Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Παρασκευή, στο πλατό του Πρωινού για την τελευταία εκπομπή του 2022. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μακρόχρονη φιλία και συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περιμένουμε την απολογία, αν γίνει, περιμένουμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπάθωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου»
“Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονή με κάτι και νομίζει πως αυτό που κάνει είναι μία πλάκα, στο τέλος κοίταξε που κατέληξε η πλάκα” ομολόγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Παρασκευή, στο πλατό του Πρωινού για την τελευταία εκπομπή του 2022. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Ό,τι έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου»
Για τη μακροχρόνια φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη για την υπόθεση που εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Περιμένουμε την απολογία, αν γίνει, περιμένουμε την απόφαση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κρίσεις επί των αποφάσεων αλλά με στωιότητα θα ακούσουμε ό,τι θα ακούσουμε. Ο Πέτρος έχει τα γενέθλια του την τελευταία ημέρα του […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Ό,τι έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr