Γιαννακόπουλος: «Θα ζητήσω εγώ συγγνώμη αφού δεν έχει κανείς την τσίπα - Με αλλαγές θα ξαναβρεθούμε στην κορυφή»
08:54 - 31/12/2022
Γιαννακόπουλος: «Θα ζητήσω εγώ συγγνώμη αφού δεν έχει κανείς την τσίπα - Με αλλαγές θα ξαναβρεθούμε στην κορυφή»
31/12/2022
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού αφήνοντας αιχμές για όσους δεν το έκαναν και τόνισε πως με τις απαραίτητες αλλαγές το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στην κορυφή.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε θέση μετά τη «συντριβή» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο, αφού κανείς «δεν έχει την τσίπα» να το κάνει και υπογράμμισε με νόημα πως με τις απαραίτητες αλλαγές και την τήρηση του νόμου για το ΟΑΚΑ το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στην κορυφή.
Αναλυτικ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιαννακόπουλος: «Δεν έχει κανείς τσίπα - Θα επιστρέψουμε στην κορυφή»
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιαννακόπουλος: Θα ζητήσω εγώ συγγνώμη αφού δεν έχει κανείς την τσίπα
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιαννακόπουλος: «Δεν έχει κανείς την τσίπα - Με τις απαραίτητες αλλαγές θα επιστρέψουμε στην κορυφή»
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την…
Διαβάστε το στο onsports.gr