Συγκίνησε στο J2US ο Λευτέρης Μητσόπουλος: «Δεν θέλω να κάνω νούμερα με το ότι έχω περάσει δύσκολα»

23:16 - 31/12/2022

Στον μεγάλο τελικό του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την Λόλα προκειμένου να διεκδικήσουν […] The post Συγκίνησε στο J2US ο Λευτέρης Μητσόπουλος: «Δεν θέλω να κάνω νούμερα με το ότι έχω περάσει δύσκολα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Συγκίνησε ο Λευτέρης Μητσόπουλος – Δεν θέλω να κάνω νούμερα με το ότι έχω περάσει δύσκολα

Στον μεγάλο τελικό του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την Λόλα προκειμένου να διεκδικήσουν την κορυφή στον φετινό κύκλο του λαμπερού σόου του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha. Το ζευγάρι ερμήνευσε τρία τραγούδια μέσα στα οποία υπήρξε η «Πανσέληνος». Αμέσως μετά την ερμηνεία αλλά και τα θερμά σχόλια που δέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του J2US, ο Λευτέρης Μητσόπουλος θέλησε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς προς το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτά τα λόγια θα τα θυμάμαι για μια ζωή. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πάρα πο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λευτέρης Μητσόπουλος – J2US: Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να κάνω «νούμερα» με το τι έχω περάσει

Στον μεγάλο τελικό του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου 31/12, ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την Λόλα, οι οποίοι και κέρδισαν τελικά το μουσικό σόου του Alpha.Στον μεγάλο τελικό του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου 31/12, ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την Λόλα, οι οποίοι και κέρδισαν τελικά το μουσικό σόου του Alpha.Το ζευγάρι ερμήνευσε τρία τραγούδια μέσα στα οποία υπήρξε η «Πανσέληνος». Αμέσως μετά την ερμηνεία αλλά και τα θερμά σχόλια που δέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του J2US, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο