Πρωτοχρονιά 2023: Δείτε πως υποδέχτηκαν οι celebrities το νέο έτος – Φωτογραφίες από τα ρεβεγιόν

11:08 - 01/01/2023

Οι Έλληνες celbrities υποδέχτηκαν το 2023 και τα social media πλημμύρισαν από φωτογραφίες και ευχές για το νέο έτος. Με πολλές ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, παρουσιαστές, καλλιτέχνες και πρώην παίκτες ριάλιτι πόζαραν από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν δημοσιεύοντας φωτογραφίες δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι περισσότεροι επέλεξαν να υποδεχτούν το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωτοχρονιά 2023: Δείτε πως υποδέχτηκαν οι celebrities το νέο έτος – Φωτογραφίες από τα ρεβεγιόν

Οι Έλληνες celbrities υποδέχτηκαν το 2023...

Διαβάστε το στο Zougla

Πρωτοχρονιά 2023: Πώς υποδέχθηκε το νέο έτος ο πλανήτης (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εικόνες και βίντεο από την αλλαγή του έτους στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου!

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»