Η 1η του νέου έτους στη Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης (φώτο)

13:04 - 01/01/2023

Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου εορτάστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Τρικάλων η 1η του νέου έτους.   Με το πέρας αυτής, παρουσία των αρχών του τόπου ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά παρά τω Θεώ. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εορτή Πρωτοχρονιάς στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Μέσα σε μία λαμπρή ατμόσφαιρα εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης την 1η του ανατείλαντος έτους 2023, ημέρα κατά την οποία τιμάται από την Αγία μας Εκκλησία η Μεγάλη Δεσποτική της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού καθώς επίσης και η Ιερά Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Ουρανοφάντορος. Το άρθρο Εορτή Πρωτοχρονιάς στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Η ανατολή του νέου έτους στη Μητρόπολη Νικαίας (ΦΩΤΟ)

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού λειτούργησε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, εορτάζοντας τη Δεσποτική Εορτή της Περιτομής του Κυρίου, τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου και την είσοδο στο νέο έτος που ανέτειλε πριν λίγες ώρες. Το άρθρο Η ανατολή του νέου έτους στη Μητρόπολη Νικαίας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

Σπουδαίος Αβραμόπουλος! Δάκρυσαν και τα Μετέωρα…

Απεβίωσε ο Χρυσόστομος Κοκώνης

Έρχεται!… Στο Ελιά LOFT την Κυριακή του Πάσχα ο Πάνος Κιάμος

Κλείνει επαρχιακός δρόμος των Τρικάλων αύριο το πρωί