Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω τον πατέρα και τον αδερφό μου πίσω»

16:32 - 02/01/2023

«Θα ήθελα κερδίσω τον πατέρα μου πίσω, θα ήθελα να έχω τον αδερφό μου πίσω» δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι σε νέα συνέντευξη. Λίγο πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο Spare (Εφεδρικός), στις 10 Ιανουαρίου, τραβάει και πάλι το επίκεντρο της προσοχής. «Δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση για συμφιλίωση» δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι χωρίς […] The post Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω τον πατέρα και τον αδερφό μου πίσω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδελφό μου» λέει πριν την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου

Ο πρίγκιπας Χάρι σε ένα συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε ότι επιθυμεί να χτίσει τις σχέσεις με τον αδερφό και τον πατέρα του, μόλις μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο, που αναμένεται να είναι μια νέα επίθεση στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο Δούκας του Σάσσεξ παραχώρησε μία συνέντευξη στον Τομ Μπράντμπι του ITV και στον Άντερσον Κούπερ του CBS News, λίγο πριν κυκλοφορήσει το αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Spare». Ο ίδιος λοιπόν, ανέφερε πως τα πράγματα δεν χρειάζονταν να φτάσουν σε αυτό το σημείο, αναφερόμενος στις άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον με τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, κάνει λόγο και για τις ψευδείς ειδήσεις, που αφορούσαν στην προ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»