Κατερίνα Καραβάτου: «Το “My Style Rocks” είναι μία διαφορετική πρόκληση για εμένα»
11:24 - 03/01/2023
Η Κατερίνα Καραβάτου, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως από τον ΣΚΑΪ, θα είναι εκείνη που θα αναλάβει
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Το “My Style Rocks” είναι μία διαφορετική πρόκληση για εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: "Είναι μια διαφορετική πρόκληση για εμένα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό"
Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την παρουσίαση του My Style Rocks.
Διαβάστε το στο thebest.grΚατερίνα Καραβάτου: «Ήθελα πολύ να κάνω διαφορετικά πράγματα»
Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την παρουσίαση του My Style Rocks. Η παρουσιάστρια, η […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Ήθελα πολύ να κάνω διαφορετικά πράγματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καραβάτου: «Το My Style Rocks είναι μία πρόκληση για μένα»
Η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του "My Style Rocks" στον ΣΚΑΪ.
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Το My Style Rocks είναι μία πρόκληση για μένα» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com