Εύη Βατίδου: Πήγε για πρώτη φορά στη λαϊκή… με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»

09:10 - 04/01/2023

Αίσθηση είχε προκαλέσει πρόσφατα η αντίδραση της Εύης Βατίδου, όταν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι τη To άρθρο Εύη Βατίδου: Πήγε για πρώτη φορά στη λαϊκή… με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εύη Βατίδου πήγε πρώτη φορά λαϊκή: «5,9 ευρώ κάνει το ένα αβοκάντο; – Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω μετρητά»

Στη λαϊκή αγορά πήγε η Εύη Βατίδου και απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει ψωνίσει ποτέ ξανά στη ζωή της. Το πρώην μοντέλο απόρησε με τις τιμές κάποιων προϊόντων ενώ δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι μπορεί αν ψωνίσει μόνο με μετρητά και όχι με πιστωτική κάρτα. «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε στην κάμερα του Happy Day και στη συνέχεια ρώτησε όλο απορία έναν παραγωγό αν 5,9 ευρώ κάνει το ένα αβοκάντο! «Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Εύη Βατίδου στη λαϊκή με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»

Η Εύη Βατίδου πριν λίγο καιρό είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή αγοτά. Τότε, η Εύη Βατίδου είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη λαϊκή. Έτσι λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day αποφάσισαν να πάρουν την Εύη Βατίδου και να κάνουν μια βόλτα στη λαϊκή […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»

Η Εύη Βατίδου πριν λίγο καιρό είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή αγορά. Τότε, η Εύη Βατίδου είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη λαϊκή. Έτσι λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day αποφάσισαν να πάρουν την Εύη Βατίδου και να κάνουν μια βόλτα στη λαϊκή […] Το άρθρο Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εύη Βατίδου: Πήγε για πρώτη φορά στη λαϊκή

Στη λαϊκή πήγε για πρώτη φορά η Εύη Βατίδου με τη δημοσιογράφο του Happy Day Χριστίνα Κοχλατζή. «Δεν πηγαίνω λαϊκή γιατί ψωνίζω από το σούπερ μάρκετ και μου τα φέρνει η μαμά», εξήγησε η Εύη Βατίδου. Στη συνέχεια μάλιστα αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα, καθώς δεν είχε μετρητά να κάνει τις αγορές της παρά μόνο κάρτα. […] The post Εύη Βατίδου: Πήγε για πρώτη φορά στη λαϊκή appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της