Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γέννησα την κόρη μου χωρίς επισκληρίδιο-Ο γιατρός μου είπε ότι πολύ φοβάμαι θα πάμε για καισαρική»

11:04 - 04/01/2023

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο Breakfast@star και στη σχετική ενότητα της Φωτεινής Ψυχίδου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννηση της κόρης της και τις τελευταίες στιγμές της γιαγιάς της. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο Breakfast@star και στη σχετική ενότητα της Φωτεινής Ψυχίδου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννηση της κόρης της και τις τελευταίες στιγμές της γιαγιάς της. «Γέννησα την κόρη μου χωρίς επισκληρίδιο, οδηγούσα για να πάω στο νοσοκομείο. Ο γιατρός μου είπε ότι πολύ φοβάμαι θα πάμε για καισαρική. Τον πιάνω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Γέννησα την κόρη μου χωρίς επισκληρίδιο"

"Τον πιάνω από το χέρι, τον κατεβάζω κάτω και του λέω γιατρέ θα κάνουμε ένα φυσιολογικό τοκετό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας