Γλυκά Νερά: «Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν – Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών» (βίντεο)

11:42 - 04/01/2023

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο Ντέιβιντ Κράουτς. Ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας σε μία συνέντευξη «χείμαρρο» αναφέρθηκε στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και στην πρόθεση της οικογένειας του να μην υπάρχει επαφή των γονιών του γυναικοκτόνου με το παιδί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες και δεν σχεδιάζεται να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών»

«Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε»

Διαβάστε το στο in.gr

Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών»

«Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε»

Διαβάστε το στο tovima

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολαϊν – «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο και η κόρη μου το έμαθε»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Ντέιβιντ Κράουτς κατήγγειλε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών» και «ήταν πολύ χαζός» αφού είπε στην Καρολάιν για τη μεταφορά ναρκωτικών και απείλησε να τον εγκαταλείψει. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο Ντέιβιντ Κράουτς. Ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας σε μία συνέντευξη «χείμαρρο» […] Το άρθρο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολαϊν – «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο και η κόρη μου το έμαθε» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πατέρας Καρολάιν: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη μου επειδή της είχε πει ότι ήταν μπλεγμένος σε συμμορία ναρκωτικών»

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μίλησε για τη δολοφονία της κόρης του

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γλυκά νερά – Σοκάρει ο πατέρας της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί θα την σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών»

Δηλώσεις «βόμβα» έκανε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι To άρθρο Γλυκά νερά – Σοκάρει ο πατέρας της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί θα την σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αποκάλυψη-βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί έκανε εμπόριο ναρκωτικών

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε ο ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, κατηγορώντας τον πιλότο ότι σκότωσε την κόρη του, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επειδή η Κάρολαϊν γνώριζε για την εμπλοκή του σε συμμορία ναρκωτικών.Πιο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο»

ΒΙΝΤΕΟ - Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν: «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο» 04/01/2023 Για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έκανε λόγο ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Στη συνέντευξη αυτή, υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που -όπως είπε- μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του. «Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτη

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Βόμβα από τον πατέρα της Καρολάιν: "Ο Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο: «Αυτός ήταν ο λόγος που τη σκότωσε» (vid)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας Ντέιβιντ Κράουτς. Ο πατέρας της Κάρολαιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και στην πρόθεση της οικογένειας του να μην υπάρχει επαφή των γονιών του γυναικοκτόνου με το παιδί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες και […] The post «Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο: «Αυτός ήταν ο λόγος που τη σκότωσε» (vid) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Ο πατέρας της Καρολάιν ρίχνει “βόμβα”: Ο Αναγνωστόπουλος ήταν σε συμμορία ναρκωτικών

«Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Συναντήσεις στον Δήμο Αχαρνών για τη συνύπαρξη του ανθρώπου με τον λύκο στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας

Μαρκόπουλο: Στο “σφυρί” για 30 εκατ. ευρώ το Ολυμπιακό Κέντρο!

Σοκάρει η καταγγελία 21χρονης για μεγαλογαιοκτήμονα: «Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού»

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο αγελάδες!

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες μετά από επίθεση άνδρα με μαχαίρι στο Ιλινόις!

Λουκέτο σε δύο εργοστάσια μετά από 30 χρόνια – Στον δρόμο 90 εργαζόμενοι!