Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει»

12:58 - 04/01/2023

Για τη δημόσια κόντρα του με την Μαρία Σολωμού μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή δηλώσεις που έκανε […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει»

Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή να απαντά το πρωί της Τετάρτης 4/1 -μετά από αρκετές ημέρες- στα όσα του είχε καταλογίσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο After Dark. Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή να απαντά το πρωί της Τετάρτης 4/1 -μετά από αρκετές ημέρες- στα όσα του είχε καταλογίσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο After Dark. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Mente Fuerte, ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Αυτή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή να απαντά To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιάγκας: "Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει"

"Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο