Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει»
12:58 - 04/01/2023
Για τη δημόσια κόντρα του με την Μαρία Σολωμού μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή δηλώσεις που έκανε […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει»
Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή να απαντά το πρωί της Τετάρτης 4/1 -μετά από αρκετές ημέρες- στα όσα του είχε καταλογίσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο After Dark.
Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή να απαντά το πρωί της Τετάρτης 4/1 -μετά από αρκετές ημέρες- στα όσα του είχε καταλογίσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο After Dark. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Mente Fuerte, ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Αυτή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει»
Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή να απαντά
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Λιάγκας: «Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει»
«Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Λιάγκας: "Αυτή η Μαρία Σολωμού που είπε διάφορα για μένα, να το κοιτάξει"
"Πραγματικά είμαι από τους ανθρώπους που σε συμπαθώ Μαρία, μην τα βάζεις μαζί μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr