Σοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου»
08:24 - 05/01/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη βρέθηκε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος ήταν άκρως
To άρθρο Σοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου»
Στην εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη βρέθηκε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε για όλα. Τα παιδικά του χρόνια, τις απόπειρες αυτοκτονίας του και τον αγώνα που έδωσε με τα ναρκωτικά. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς του και το πως βίωσε την εξάρτησή του στα ναρκωτικά, κάνοντας σοκαριστηκές ... Περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου»
Ο Βασίλης Ζούλιας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοκάρει ο Βασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου»
Ο Βασίλης Ζούλιας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Κεραία» στην ΕΡΤ. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εξάρτησή του στα ναρκωτικά αλλά και το πώς είναι η ζωή του σήμερα μετά την απεξάρτηση. «Στην Άνδρο έγινε ο ολοκληρωτικός χωρισμός των γονιών μου. Υπάρχει η μνήμη της αναχώρησης και ήταν μέρα που έμοιαζε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλης Ζούλιας: «Έκλεψα ρούχα, με έπιασαν και από την ντροπή έκοψα τις φλέβες μου»
Στην εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη βρέθηκε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε για όλα.
Διαβάστε το στο thebest.gr