Χρήστος Δάντης: Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις

13:46 - 05/01/2023

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Χρήστος Δάντης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τι έκανε προκειμένου να του δώσουν το κομμάτι «Το παλιό μου παλτό» αλλά και για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Δάντης: Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Το όνομα Δάντης δεν είναι το πραγματικό του και αποκαλύπτει πώς προέκυψε.

Διαβάστε το στο in.gr

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», λίγες ημέρες αφότου η αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει χώρο» δηλώνει ο […] The post Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει περάσει από εντάσεις»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα και μίλησε για To άρθρο Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει περάσει από εντάσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τι έκανε για να του δώσουν το κομμάτι «Το παλιό μου παλτό» και για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», λίγες ημέρες αφότου η αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star. Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση του με τη νεαρή αθλήτρια λέγοντας: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις», ενώ όσον αφορά στη συμμετοχή της […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Χρήστος Δάντης: "Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις"

"Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει στο Survivor γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο: «Το σύμπαν αποφάσισε να νικήσει η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ επέστρεψε στους «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 24 χρόνια

Η ΑΕΚ τερμάτισε στην 3η θέση της League Phase του Conference League: Δείτε την τελική βαθμολογία

Wall Street: Άλμα για S&P 500 και Nasdaq μετά τα ήπια στοιχεία πληθωρισμού

Αταμάν «Ο Ναν δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες»

Φώτης Ιωαννίδης, ο λυτρωτής: Σκόραρε στην παράταση και έστειλε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας