Δάφνη Μπόκοτα: «Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου, αλλά το ευχαριστήθηκε άλλος»
13:50 - 05/01/2023
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού για την αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και […]
The post Δάφνη Μπόκοτα: «Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου, αλλά το ευχαριστήθηκε άλλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δάφνη Μπόκοτα: «Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου, αλλά το ευχαριστήθηκε άλλος»
«Eγώ είχα δουλέψει, εγώ πήγα την πρόταση, εγώ τα έκανα όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο Δάφνη Μπόκοτα: Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε για την αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και για την απομάκρυνσή της από την Eurovision.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔάφνη Μπόκοτα: «Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου, αλλά το ευχαριστήθηκε άλλος»
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού για την αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και για την απομάκρυνσή της από την Eurovision.
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού για την αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και για την απομάκρυνσή της από την Eurovision. «Μου λείπει τρελά η τηλεόραση. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ή κριτική επιτροπή σε κάποιο show γιατί είναι κάτι που το ξέρω πάρα πολύ καλά ή θα έκανα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Βόμβα» από την Δάφνη Μπόκοτα: «Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου»
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και στην απομάκρυνσή της από την Eurovision. «Μου λείπει τρελά η τηλεόραση. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ή κριτική επιτροπή σε κάποιο show γιατί είναι κάτι που το ξέρω πάρα πολύ καλά ή θα έκανα ένα "σφιχτό" talk show πολύ
Το άρθρο «Βόμβα» από την Δάφνη Μπόκοτα: «Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΔάφνη Μπόκοτα: "Το project της Παπαρίζου στην Eurovision ήταν δικό μου, αλλά το ευχαριστήθηκε άλλος"
"Η απομάκρυνσή μου έγινε με σκοπιμότητα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr