Honey Blonde: Η Kim Kardashian υποδέχτηκε το 2023 με το απόλυτο hair trend

10:06 - 06/01/2023

Μπορεί η Kim Kardashian στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να επέστρεψε στα μακριά καστανά μαλλιά της, ωστόσο υποδέχτηκε το 2023 με νέο χρώμα στα μαλλιά. Αυτή τη φορά ο ταλαντούχος hair expert Chris Appleton τόλμησε ένα εντυπωσιακό honey blonde στα μαλλιά της Kim Kardashian και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το honey blonde είναι μία cozy απόχρωση που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Honey Blonde: Η Kim Kardashian υποδέχτηκε το 2023 με το απόλυτο hair trend

Μπορεί η Kim Kardashian στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να επέστρεψε στα μακριά καστανά μαλλιά της, ωστόσο υποδέχτηκε το 2023 με νέο χρώμα στα μαλλιά...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»