Χώρισε ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο…»

08:06 - 08/01/2023

O Αντίνοος Αλμπάνης, μιλώντας στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, αποκάλυψε ότι χώρισε πρόσφατα. «Δεν έχω σχέση. Θα ήθελα πολύ να έχω. Είναι σημαντικό το να γυρνάς το βράδυ σπίτι από τη δουλειά και να υπάρχει ένας ώμος, μια αγκαλιά, ένα πιάτο φαΐ. Δεν το έχω επιλέξει στη φάση που είμαι τώρα. Βγήκα από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χώρισε ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Πρέπει να αφήσεις στον άλλον τον χώρο…»

O Αντίνοος Αλμπάνης, μιλώντας στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, αποκάλυψε ότι χώρισε πρόσφατα...

Διαβάστε το στο Zougla

Χώρισε ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Πρέπει να αφήσεις στον άλλον χώρο και χρόνο»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εμφανίστηκε στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού και, πέρα από το Maestro, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι χώρισε και ανήκει και πάλι στο κλαμπ των single. Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε ότι χώρισε πρόσφατα και ότι γενικά είναι ένας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κόκκινο χρώμα: Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εορταστικής σεζόν

Η αντίδραση Μαζωνάκη στην πρεμιέρα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν βρήκα το σθένος για καταγγελία»

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Σπάνια κοσμική εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της Καλλιπάτειρας

Όταν ο Στέφανος Παπαδόπουλος διαφήμιζε τη συνεργασία του με τον Μαζωνάκη – «Ένα όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά»

«Είμαστε μπροστά σε έναν άνθρωπο που δεν θέλει χρήματα ούτε διασημότητα» – Το σχόλιο της Μουτίδου για την υπόθεση Μαζωνάκη