«Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό» – Ξεκίνησε η απολογία του ηθοποιού

10:40 - 09/01/2023

Η ώρα να λύσει τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε καθώς πριν από λίγο, καθισμένος σε μια καρέκλα, άρχισε να απολογείται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται εδώ και περίπου 10 μήνες κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δυο απόπειρες. «Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Θα σας ακούσουμε με προσοχή. Αν δεν αισθανθείτε καλά οποιαδήποτε στιγμή να μας το πείτε» είπε η πρόεδρος απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο ηθοποιό ο οποίος απάντησε: «Όπως καταλαβαίνεται είναι παρά πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια. Άδικα. Με λένε Πέτρο Φιλιππιδη και ότι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα το 1962, αλλά η μητέρα μου με έγραψε το 1963 για να κερδίσω χρόνια. Θα μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απολογία Φιλιππίδη: «Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη κι ό,τι έχει μείνει από αυτό, μεγάλωσα σε περιοχή με μπουρδέλ@»

Ξεκίνησε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη για τρεις πράξεις σεξουαλικής βίας ενώπιον του Μικτών Ορκωτού Δικαστηρίου.

Διαβάστε το στο

Δίκη Φιλιππίδη: «Με με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό – Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτήν τη θέση στα 60 μου χρόνια»

«Με με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα το 1962. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτήν τη θέση στα 60 μου χρόνια».«Με με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα το 1962. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτήν τη θέση στα 60 μου χρόνια».Ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο συναδέλφων του ξεκίνησε να απολογείται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επιλέγοντας να είναι καθισμένος σε μία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απολογία Φιλιππίδη: «Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη κι ό,τι έχει μείνει από αυτό»

Υστερα από 10 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, που καταθέτουν οι μάρτυρες και τα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός και θιασάρχης απολογείται σήμερα (9/1) ενώπιον του ΜΟΔ για τον βιασμό και τις δύο απόπειρες βιασμού που του καταλογίζουν. Ο ηθοποιός έφτασε νωρίς το πρωί στο κτήριο όπου διεξάγεται η δίκη συνοδευόμενος […] The post Απολογία Φιλιππίδη: «Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη κι ό,τι έχει μείνει από αυτό» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: «Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό,τι έχει μείνει από αυτό»

Με την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα (09.01.2023) η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Καθισμένος σε μία καρέκλα ο Πέτρος […] The post Απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: «Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό,τι έχει μείνει από αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι άπιστος, βιαστής δεν είμαι» – Σε φορτισμένο κλίμα η απολογία του ηθοποιού

«Μας τελείωσαν κυρία πρόεδρε, δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν…»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας