Άγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα»
13:24 - 25/01/2020
Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε σήμερα στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια […]
The post Άγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε ανοιχτά: «Τα media δεν ενδιαφέρονται για μένα επειδή είμαι gay»
Ο κριτής του GNTM σε μια εξομολόγηση καρδιάς
Διαβάστε το στο Άγγελος Μπράτης : Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται για ‘μένα
Ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης σε μια σπάνια εξομολόγηση καρδιάς
Διαβάστε το στο Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται για μένα
Ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης σε μια σπάνια εξομολόγηση καρδιάς
Διαβάστε το στο tanea.grΟ Άγγελος Μπράτης μίλα ανοικτά: Είμαι γκέι και για αυτό τα media δεν νοιάζονται για μένα
Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης.
Διαβάστε το στο thebest.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα (VIDEO)
Στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο υποδέχθηκε σήμερα ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση, μίλησε ανοικτά στο Dot για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι.
«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα…», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης.
Διαβάστε το στο thestival.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα
Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης υποδέχτηκε τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στο καινούργιο του ατελιέ και μίλησε στην εκπομπή Dot. για την δουλειά του, την καριέρα του, αλλά και τον εαυτό του. Όπως είπε,«μεγάλωσα στην επαρχία και ήταν ασφυκτικά. Ένιωθα διαφορετικός, αλλά δεν ήθελα να μοιάζω με κάποιον. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα… Read more »
The post Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι άνδρας και είμαι γκέι τα media δεν ενδιαφέρονται για μένα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άγγελος Μπράτης έκανε μία προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή Dot, την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, λέγοντας χωρίς περιστροφές ότι είναι γκέι.
The post Άγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι άνδρας και είμαι γκέι τα media δεν ενδιαφέρονται για μένα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι άντρας δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα - Φοβούνται μη χάσουν κανένα «πελατάκι»
Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για την νοοτροπία των media:
Διαβάστε το στο lifo.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι τα media δεν ενδιαφέρονται για μένα
O σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM δηλώνει ευτυχής που τα media τον αγνοούν για να μην χάσουν πελατάκια επειδή είναι γκέι.
Διαβάστε το στο thetoc.grΆγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι gay δεν ενδιαφέρονται τα ΜΜΕ για μένα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο ατελιέ του υποδέχτηκε σήμερα ο Αγγελος Μπράτης τους παρουσιαστές της εκπομπής Dot Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.
The post Άγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι gay δεν ενδιαφέρονται τα ΜΜΕ για μένα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα
Η εξομολόγηση του γνωστού σχεδιαστή.
Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε σήμερα στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε ανοικτά στο Dot για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι.
«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα
Διαβάστε το στο madata.grΆγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα»
Ο αγαπημένος κριτής του GNTM μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο mononews.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα (BINTEO)
Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης υποδέχτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο καινούργιο του ατελιέ και μίλησε στην εκπομπή Dot για τη δουλειά του, την καριέρα του, αλλά και τον εαυτό του. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το «καρφί» που πέταξε για όσους τον κρίνουν από τη σεξουαλική προτίμησή του στον […]
The post Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΤα είπε «έξω από τα δόντια» ο Άγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα» (βίντεο)
Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε σήμερα στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε ανοικτά στο Dot για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι.
«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα.
Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή», είπε ο Άγγελος Μπράτης.
Διαβάστε το στο pronews.grΆγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα
Ο Άγγελος Μπράτης καλεσμένος στην εκπομπή Dot έδωσε μια ειλικρινή, απολαυστική συνέντευξη στο ατελιέ του, όπου μίλησε για όλα και μας άφησε να μπούμε για λίγο στον κόσμο του. Σχετικά με τον όρο “Bratis Girl”, ο Άγγελος Μπράτης εξήγησε πως πρόκειται για το attitude κι όχι για το size μοντέλου. Είναι ανεξάρτητη, περνάς ωραία με […]
Το άρθρο Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΆγγελος Μπράτης: Δεν ενδιαφέρονται τα μίντια για μένα επειδή είμαι ομοφυλόφιλος
Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης.Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε σήμερα στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε ανοικτά στο Dot για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι.
«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα.
Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή», είπε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr