«Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο»: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Φιλιππίδης στη δίκη του

11:14 - 10/01/2023

Μετά από σχεδόν 10 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, αναβολές και καθυστερήσεις για διάφορους λόγους, ο Πέτρος Φιλιππίδης το [...] The post «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο»: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Φιλιππίδης στη δίκη του appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο tomati.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Πηλιχού: Η απάντηση για τον Γιάννη Μπέζο μετά τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δίκη του

Στην κοπή πίτας του θεάτρου «Αλάμπρα» βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και, μεταξύ άλλων, συνάντησαν To άρθρο Ιωάννα Πηλιχού: Η απάντηση για τον Γιάννη Μπέζο μετά τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δίκη του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tomati.gr

“Θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, να ψοφήσεις”: Άγριο κράξιμο στη Δανάη Μπάρκα, “πάγωσε” το χαμόγελό της (βίντεο)

“Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Ήταν 9 χρονών και μόνος”: Συγκινεί ο Αρναούτογλου για τον υιοθετημένο γιο του

Αστείες και παράξενες ομοιότητες που υπάρχουν έξω στον κόσμο

“Καυτοί” άντρες με τα όλα τους που θα σε αφήσουν έγκυο χωρίς να σε αγγίξουν

Δίπλα του σε κάθε του βήμα: Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή που δείχνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Μπισμπίκη

Πανύψηλη μελαχρινή με γαλάζια μάτια: Η καλλονή κόρη του Παύλου Πολάκη θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο