Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια»

12:30 - 10/01/2023

Η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για τις τελευταίες δύσκολες ώρες To άρθρο Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Τσαμπάζη για τη ζωή μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη για όσα ζήσαμε

«Επιλέγω να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλαχτό» συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη – «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια»

«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη...»

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια» - Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη

«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη…»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε»

Η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στις τελευταίες δύσκολες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη ανέφερε: «Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να […] The post Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της