Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια»
12:30 - 10/01/2023
Η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για τις τελευταίες δύσκολες ώρες
To άρθρο Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Τσαμπάζη για τη ζωή μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη για όσα ζήσαμε
«Επιλέγω να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλαχτό» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη – «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια»
«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη...»
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια» - Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη
«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη…»
Διαβάστε το στο tanea.grΔώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε»
Η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στις τελευταίες δύσκολες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη ανέφερε: «Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να […]
The post Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr