Τους κούφανε τους δημοσιογράφους ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

13:04 - 10/01/2023

«Ποιος είναι αυτός; Δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Κουτούπης», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους της εκπομπής του Open. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε σήμερα (10.01.2023) σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο.  Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε νοσηλευθεί το τελευταίο διάστημα με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο Κωσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε αρχικά διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα στις 15 Δεκεμβρίου. Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος οδήγησε Formula 1

O Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε βρεθεί πίσω από το τιμόνι μίας Benetton B188B του 1999, καθοδηγούμενος από ένα θρύλο της F1.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Θλίψη για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετώνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέθανε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία».

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», όπου νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα, έχοντας υποστεί οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο θάνατός του προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, απόρροια των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Ο τέως βασιλιάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία», μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ειδήσεις σήμερα Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μέσα από το μαιευτήριο Survivor All Star: Χαμός στην καλύβα των Κόκκινων – Το ατύχημα του Κατσούλη […] Το άρθρο Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος εσχάτως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος εσχάτως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.Περισσότερα σε λίγο.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε χθες (10.01.2023) σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε νοσηλευθεί το τελευταίο διάστημα με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο Κωσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε αρχικά διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα στις 15 Δεκεμβρίου. Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη […] The post Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Η υγεία του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα […] The post Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε σήμερα (10.01.2023) σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο Κωσταντίνος Γλύξμπουργκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Ιουνίου του 2014. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε νοσηλευθεί το τελευταίο διάστημα με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο Κωσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε αρχικά διακομιστεί στο Κέντρο...

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ

Έφυγε το απόγευμα της Τρίτης σε ηλικία 83 ετών ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πέθανε ο Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά από μια δύσκολη To άρθρο Πέθανε ο Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Θλίψη για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Έφυγε από τη ζωή…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε απόψε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία», μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Το άρθρο Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος εσχάτως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.  Πέθανε το βράδυ της Τρίτης (10/1) ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ σε ηλικία 82 ετών, με τις τελευταίες πληροφορίες να αποδίδουν τον θάνατό του σε πολυοργανική ανεπάρκεια. Νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», ύστερα από εγκεφαλικό […] The post Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από την ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ

Νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση

Διαβάστε το στο news.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε απόψε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία», μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο άνθρωπος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως “βασιλιάς δίχως βασίλειο”. Ο ίδιος, πάντως, συνήθιζε να λέει ότι «δεν είμαι ο πρώην βασιλεύς, είμαι ο βασιλεύς Κωνσταντίνος, τελεία […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Υγεία».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος 10/01/2023 Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 83 ετών. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.  Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία”, ενώ είχε νοσηλευθεί πρόσφατα με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο Κωσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε αρχικά διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα στις 15 Δεκεμβρίου. Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη τα τελευταία χρόνια ενώ είχε προσβληθεί και πάλι από κορονοϊό  τον Ιανουάριο του 2022 ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί με πνευμονία στο νοσοκομείο. Διετέλεσε βασιλιάς της

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πέθανε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 83 ετών, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία», έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1940 στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ, ανακηρύχθηκε βασιλιάς της Ελλάδας στις 6 Μαρτίου του 1964, σε ηλικία 24 ετών διαδεχόμενος τον […] The post Πέθανε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 82 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Με ταλαιπωρημένη υγεία εδώ και πολλά χρόνια, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» λίγα 24ωρα μετά την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr θάνατός του προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, απόρροια των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε το στο dete.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Σε ηλικία 83 ετών

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Με ταλαιπωρημένη υγεία εδώ και πολλά χρόνια, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» λίγα 24ωρα μετά την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr θάνατός του προήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια, απόρροια των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ανακοίνωση για τον […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πέθανε σήμερα (10.01.2023) σε ηλικία 82 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία”, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ είχε νοσηλευθεί πρόσφατα με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο Κωσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε αρχικά διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα στις 15 Δεκεμβρίου. […] The post Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρονών άφησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο έπειτα από το οξύ εγκεφαλικό που υπέστη. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ενώ το πνευμονικό οίδημα λόγω εισρόφησης που αντιμετώπισε το 2021 επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του. Η τελευταία του δημόσια […] The post Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία», μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 82 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ. Επί 7 ημέρες ο τέως μονάρχης νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία», δίνοντας […] Το άρθρο Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)