Τριαντάφυλλος: «Ο Βασάλος με την Βαλαβάνη δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος θα γίνει σύντομα»
13:20 - 10/01/2023
Στα σχόλια του Νίκου Μπάρτζη απάντησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή Πρωινό μας και στην Ελένη Μουστάκη,
To άρθρο Τριαντάφυλλος: «Ο Βασάλος με την Βαλαβάνη δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος θα γίνει σύντομα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος θα γίνει σύντομα»
Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», θέλησε να απαντήσει σχόλια του Νίκου Μπάρτζη. «Ο Μπάρτζης είπε όσα είπε για πλάκα για τους φίλους του κι εγώ αυτά που ανέβασα (στο instagram) τα ανέβασα για τους φίλους μου, δεν έχει μόνο αυτός φίλους., Όταν λένε κάτι για μένα, λέτε ότι μου τα λένε για πλάκα, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν έχουν χωρίσει ποτέ»
Για την περιοδεία του στην Αυστραλία αναχώρησε ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο πέτυχε η κάμερα του Super Κατερίνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος […]
The post Τριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν έχουν χωρίσει ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Καλό ζευγάρι – Ο γάμος θα γίνει σύντομα»
Τριαντάφυλλος: Οι δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».
Διαβάστε το στο neolaia.gr