Δώρα Τσαμπάζη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε ένα φάρμακο να εγκριθεί»

13:24 - 10/01/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν η Δώρα Τσαμπάζη, η οποία μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις τελευταίες δύσκολες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και τη νέα καθημερινότητά μετά την απώλειά του. «Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Τσαμπάζη: Η ζωή μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Κρατώ τις καλές αναμνήσεις»

Συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη η οποία αναφέρθηκε στις τελευταίες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αλλά και τη νέα της καθημερινότητα, μετά την απώλειά του. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη που έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, δήλωσε: «Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που […] Το άρθρο Δώρα Τσαμπάζη: Η ζωή μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Κρατώ τις καλές αναμνήσεις» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»