Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, η εκπομπή ανήκει στο κανάλι»
18:40 - 10/01/2023
Η Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την εκπομπή της και την επιτυχία που […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, η εκπομπή ανήκει στο κανάλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής μου δεν είναι για τα προσωπικά μου»
Τι είπε η παρουσιάστρια για τα νούμερα τηλεθέασης
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, η εκπομπή ανήκει στο κανάλι»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος Tv» και στην δημοσιογράφο, Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, η εκπομπή ανήκει στο κανάλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝαταλία Γερμανού: «Η εκπομπή ανήκει στο κανάλι»
Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και μίλησε για την εκπομπή της και την επιτυχία που σημειώνει.«Η ομάδα μου είναι οι άνθρωποι που είμαστε όλοι ένας- ένας κομμάτια αυτού του πλοίου που σαλπάρει κάθε Σαββατοκύριακο. Σπουδαίο πράγμα η αγάπη κι η χημεία σε μια τηλεοπτική παρέα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζει να αγαπιέται και στα […]
Διαβάστε το στο dete.gr