Γιώργος Δασκαλάκης: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία την ώρα της χημειοθεραπείας

15:26 - 11/01/2023

Είναι γνωστό ότι ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δίνει εδώ και αρκετούς μήνες τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Αυτή με τον καρκίνο. Ευτυχώς, ο γνωστός τραγουδιστής, δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαρία Ντινόρη να του κρατά το χέρι στα δύσκολα. Η Μαρία πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει αποκλειστικά στο okmag […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία την ώρα της χημειοθεραπείας appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Δασκαλάκης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την στιγμή που κάνει χημειοθεραπεία

Μάχη κατά του καρκίνου δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μια φωτογραφία από την ώρα που κάνει χημειοθεραπεία. «Καλημέρα Αγάπες μου!!!Πολύχρωμα και Έντονα…Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς…Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!!Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!!Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!ΑΜΗΝ», εξομολογή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής με τη φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία

Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο. Το πρωί της Τετάρτης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος παλεύει τους τελευταίους μήνες γενναία με τον καρκίνο έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα… Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Μας «πάγωσε» – Η συγκλονιστική εικόνα μέσα από το νοσοκομείο την ώρα της χημειοθεραπείας

Γιώργος Δασκαλάκης: Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Δασκαλάκης, μιας και ο ίδιος αντιμετωπίζει καρκίνο στους λεμφαδένες, όμως είναι ενεργός στα social media και στέλνει το δικό του μήνυμα. Ο Γιώργος Δασκαλάκης δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε στο νοσοκομείο την ώρα της χημειοθεραπείας. Συγκεκριμένα σχολίασε στη λεζάντα της […] Το άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Μας «πάγωσε» – Η συγκλονιστική εικόνα μέσα από το νοσοκομείο την ώρα της χημειοθεραπείας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής με τη φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία

Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο. Το πρωί της To άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής με τη φωτογραφία μετά τη χημειοθεραπεία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει η φωτογραφία από την ώρα της χημειοθεραπείας

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια συγκλονιστική φωτογραφία από την ώρα της χημειοθεραπείας, όπου είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. “Καλημέρα Αγάπες μου!!! […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκλονίζει η φωτογραφία από την ώρα της χημειοθεραπείας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»