#Γιώργος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα, άψογη με τα παιδιά της» είπε στην κατάθεσή του ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

news.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για τις απώλειες των τριών κοριτσιών και το σοκ που υπέστη η οικογένεια
14:37 22/03/2024

Γιώργος Δασκαλάκης: Στο στούντιο παρά τη μάχη με τον καρκίνο – «Είναι στον πάτο οικονομικά και ψυχολογικά»

tlife.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να παλεύει με δύναμη τον καρκίνο, χωρίς να πτοείται από τις ουλές που To άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Στο στούντιο παρά τη μάχη με τον καρκίνο – «Είναι στον πάτο οικονομικά και ψυχολογικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 04/03/2024

Γιώργος Δασκαλάκης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – «Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα»

zappit.gr
Τα τελευταία νέα γύρω από τη σοβαρότατη περιπέτεια που περνάει με την υγεία του έδωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – «Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα» appeared first on Zappit.
15:00 03/03/2024

Γιώργος Δασκαλάκης: Δείχνει το σώμα του μετά από τις πολλές εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες

Newsique.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάνκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook μία αποκαλυπτική φωτογραφία από το σώμα του μετά από τις πολλές εγχειρήσεις και τις χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί. «Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα… δείτε με… μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες […] Το άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Δείχνει το σώμα του μετά από τις πολλές εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
16:58 11/11/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Μας δείχνει τα σημάδια που άφησε ο καρκίνος στο κορμί του

okmag.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης αγαπημένος τραγουδιστής δίνει εδώ και δυο χρόνια τη δική του μάχη με τον καρκίνο και παρά τις δυσκολίες που πέρασε και περνά, η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Σε όλο αυτόν τον μεγάλο αγώνα ο τραγουδιστής έχει κοντά του τη σύντροφό του Μαρία Ντινόρη αλλά και την μητέρα του […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Μας δείχνει τα σημάδια που άφησε ο καρκίνος στο κορμί του appeared first on OK! Magazine.
17:58 10/11/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: “Καρκίνε μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει, όμως μάντεψε ποιος θα νικήσει”

instyle.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να μάχεται γενναία με τον καρκίνο και να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Ο τραγουδιστής έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του σπιτιού του και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα αισιοδοξίας. “Καλημέρα Αγάπες μου […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: “Καρκίνε μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει, όμως μάντεψε ποιος θα νικήσει” appeared first on InStyle.
20:46 23/10/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: «Στο νοσοκομείο πήγα ένας πεθαμένος που είχε λίγο ανοιχτά τα ματάκια του»

okmag.gr
O Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για την περιπέτεια υγείας της υγείας του. Ο τραγουδιστής νοσεί από καρκίνο και δίνει καθημερινά μάχη και όπως ανέφερε αν είχε αγνοήσει και τα τελευταία σημάδια, αυτή τη στιγμή θα είχε φύγει από τη ζωή. Μιλώντας στην εκπομπή, «Επί τόπου», και τον Νάσο Γουμενίδη, ανέφερε συγκεκριμένα: «Τα τελευταία τρία χρόνια με πάει ρολόι, […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: «Στο νοσοκομείο πήγα ένας πεθαμένος που είχε λίγο ανοιχτά τα ματάκια του» appeared first on OK! Magazine.
18:58 07/10/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

okmag.gr
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δίνει με θάρρος και τόλμη τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και παρά τη μεγάλη του ταλαιπωρία και τους πόνους, παραμένει δυνατός και αισιόδοξος. Πάντα στο πλευρό του η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη που δίνει δύναμη στον τραγουδιστή να ξεπερνά όλα τα δύσκολα που μπορεί να προκύψουν. Ο Γιώργος Δασκαλάκης […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» appeared first on OK! Magazine.
17:58 03/10/2023

Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρσι με παρέλαβαν έναν σχεδόν νεκρό»

okmag.gr
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να παλεύει με θάρρος και δύναμη τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα εδώ και ένα χρόνο. Ο Γιώργος, δεν έκρυψε ποτέ τις δυσκολίες που πέρασε με την ασθένειά του και παίρνει πάντα θετική ενέργεια από τον κόσμο που τον αγαπά και του στέλνει μηνύματα συμπαράστασης. Δίπλα του πάντα […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρσι με παρέλαβαν έναν σχεδόν νεκρό» appeared first on OK! Magazine.
14:58 30/06/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Η νέα του ανάρτηση που σοκάρει – «Σε λίγο τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι»

okmag.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει τη δική του ηρωική μάχη με τον καρκίνο ενώ στο πλευρό του διαρκώς έχει τη σύντροφό του Μαρία Ντινόρη. Οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ρωτούν συχνά για την πορεία της υγείας του με τον ίδιο να τους ενημερώνει με σχετικές αναρτήσεις. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Δασκαλάκης δημοσίευσε μια […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Η νέα του ανάρτηση που σοκάρει – «Σε λίγο τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι» appeared first on OK! Magazine.
20:58 20/06/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: «Σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα» – Το συγκινητικό μήνυμα στην σύντροφό του

Newsbeast.gr
Τη δική του γενναία μάχη με τον καρκίνο δίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ενώ στο πλευρό του στέκεται η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη. Το ζευγάρι σήμερα κλείνει 3 χρόνια σχέσης και η Μαρία Ντινόρη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση ενώ η απάντηση του τραγουδιστή ήταν ακόμα πιο συγκινητική. Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στην λεζάντα: «Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για π
18:36 18/05/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκινεί ανάρτηση της συντρόφου του για την επέτειό τους – «Τηρώ την υπόσχεση μου»

tlife.gr
Δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνες για τον Γιώργο Δασκαλάκη, τον τραγουδιστή που δίνει μάχη με τον To άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Συγκινεί ανάρτηση της συντρόφου του για την επέτειό τους – «Τηρώ την υπόσχεση μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:18 18/05/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Ραγίζει καρδιές η απάντηση στην ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του – «Συγγνώμη που αρρώστησα»

okmag.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης μας έχει συγκλονίσει όλους με το θάρρος και τη δύναμη που αντιμετωπίζει την ασθένειά του. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους πόνους και την ταλαιπωρία από τις συνεχείς χημειοθεραπείες και συνεχίζει να παλεύει τον καρκίνο δυναμικά. Σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, η […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Ραγίζει καρδιές η απάντηση στην ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του – «Συγγνώμη που αρρώστησα» appeared first on OK! Magazine.
12:16 18/05/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Δίνει μάχη με τον καρκίνο και σταματά το τραγούδι

NewsBomb
Ο Γιώργος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι σταματά το τραγούδιΠερισσότερα...
17:10 15/05/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Ανακοίνωσε ότι σταματά το τραγούδι μετά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

tlife.gr
Με ανάρτηση στα social media ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε πως σταματά την πορεία του στο To άρθρο Γιώργος Δασκαλάκης: Ανακοίνωσε ότι σταματά το τραγούδι μετά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:28 15/05/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Αποσύρεται από το τραγούδι για λόγους υγείας – “Θα συνεχίσω να δίνω μάχη με τoν καρκίνο”

instyle.gr
Την απόφασή του να αποσυρθεί από το τραγούδι ανακοίνωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο, θα αποχαιρετήσει το κοινό του την Παρασκευή 19 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιήσει την τελευταία live εμφάνιση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο. “Καλησπέρα Αγάπες […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Αποσύρεται από το τραγούδι για λόγους υγείας – “Θα συνεχίσω να δίνω μάχη με τoν καρκίνο” appeared first on InStyle.
15:12 10/05/2023

Μαθεύτηκε πριν από λίγο: «Σας έχω ένα δωράκι» – Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη

newsitamea.gr
O Γιώργος Δασκαλάκης δίνει εδώ και καιρό την δική του μάχη με τον καρκίνο. Και σήμερα που είχε την ονομαστική του εορτή έκανε ένα δώρο τόσο στον ίδιο όσο και στους θαυμαστές του. Λίγες μέρες πριν και πιο συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου ο Γιώργος είχε δώσει μια υπόσχεση με μια...
14:06 24/04/2023

Αισιόδοξο μήνυμα απο τον Γιώργο Δασκαλάκη – Κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο

olympia.gr
Χαρμόσυνα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο! Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά δεν το βάζει κάτω, έκανε γνωστό ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του Πάσχα και ότι όλα δείχνουν πώς θεραπεύεται. «Καλησπέρα […] Αισιόδοξο μήνυμα απο τον Γιώργο Δασκαλάκη – Κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο - olympia
15:16 19/04/2023

Γιώργος Δασκαλάκης: Κατά 99,9% κέρδισα τη μάχη με τον καρκίνο – Το ¨ευχαριστώ” στη σύντροφό του

instyle.gr
Αισιόδοξος και νικητής εμφανίστηκε σε βίντεο που ανήρτησε ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσεί από καρκίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε στους φίλους και θαυμαστές του ότι κατά 99,9% έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα στο βίντεο ευχαριστεί τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του στις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε, παλεύοντας […] The post Γιώργος Δασκαλάκης: Κατά 99,9% κέρδισα τη μάχη με τον καρκίνο – Το ¨ευχαριστώ” στη σύντροφό του appeared first on InStyle.
16:08 18/04/2023

Γιώργος Δασκαλάκης για τον καρκίνο: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του – «99,9% έχω κερδίσει τη μάχη»

irafina.gr
Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο τραγουδιστής που δίνει μάχη με τον καρκίνο, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο Γιώργος Δασκαλάκης, όπως εξομολογήθηκε, νίκησε την ασθένεια κατά 99,9% και ότι στην επόμενη αξονική, θα δείξει αν χρειαστεί μία τελευταία ακόμη χημειοθεραπεία. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκαλάκης είπε: «Αυτό που θέλω να […]
11:12 18/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load