Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»
18:04 - 11/01/2023
Ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο γνωστός
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με εκτιμά επειδη είμαι γκέι, λυπάμαι που ήταν κοινό μου
«Μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out, ήθελα πολύ να το πληρώσω» ανέφερε
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων, έκανε τον απολογισμό του 2022, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μετά τη Eurovision 2022 ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επείδη είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου»
«Η δική μου ευθύνη να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Καπουτζίδης: Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου κάποτε
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση να κάνει coming out και στο τίμημα που πλήρωσε. “Μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out και ήθελα πάρα πολύ να το πληρώσω γιατί κατά κάποιο τρόπο λίγο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους που […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου κάποτε appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΚαπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay…»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του μετά τη Eurovision 2022. «Δεν ξέρω τι να πω για το 2022. Ξεκίνησε με έναν […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Αν έχασα κοινό λόγω σεξουαλικότητας, λυπάμαι που ήταν κάποτε κοινό μου»
O Γιώργος Καπουτζίδης σε μια αποκαλυπτική και ουσιώδη συνέντευξη στο Στούντιο 4!
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν έχασα κοινό λόγω σεξουαλικότητας, λυπάμαι που ήταν κάποτε κοινό μου» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.comΚαπουτζίδης: Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου
Για την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του, την περιπέτεια της υγείας του μετά τη φετινή Eurovision, την επιτυχία του, τα κλασσικά έργα στο ελληνικό θέατρο και την ακτιβιστική του στάση αναφέρθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4». Ο ίδιος ανέφερε ότι η αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του θίγει μια απελευθέρωση ενώ […]
The post Καπουτζίδης: Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr