Ντεσάμπ: «Ακατάλληλες οι δηλώσεις του Λε Γκρε για τον Ζιντάν»
20:08 - 11/01/2023
Ντεσάμπ: «Ακατάλληλες οι δηλώσεις του Λε Γκρε για τον Ζιντάν»
11/01/2023
Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ αρνήθηκε σήμερα να σχολιάσει την αποχώρηση του Νοέλ Λε Γκρε από την θέση του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FFF), ενώ έκρινε «ακατάλληλες» τις δηλώσεις του για τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Μετά από αρκετές αντιπαραθέσεις και τα προσβλητικά λόγια του προς τον Ζιντάν «αποσύρθηκε» σήμερα από την προεδρία του FFF, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της.
«Πριν μου κάνετε ερωτήσεις, προτιμώ να πω λίγα λόγια για τις δηλώσεις του προέδρου. Οι δηλώσεις του (για τον Ζιντάν), όπως παραδέχτηκε ήταν ακατάλληλ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντεσάν: «Ακατάλληλες οι δηλώσεις του Λε Γκρε για τον Ζιντάν»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, χαρακτήρισε «ακατάλληλες» τις δηλώσεις του Νοέλ Λε Γκρε για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για την αποχώρηση του πρώτου από την προεδρία της Ομοσπονδίας.
Διαβάστε το στο fosonline.gr