Μπριζίτ Μακρόν: Είμαι υπέρ της στολής στο σχολείο

22:04 - 11/01/2023

Υπέρ της σχολικής στολής τάχθηκε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, σε σημερινή συνέντευξή της. Το θέμα της σχολικής στολής έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Γαλλία, ακόμα και στο προεδρικό… Μπριζίτ Μακρόν: Είμαι υπέρ της στολής στο σχολείο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: Υπέρ της στολής στα σχολεία η Μπριζίτ Μακρόν

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου είναι υπέρ μιας απλής και όχι μελαγχολικής στολής – Διχάζει το θέμα της ενδυμασίας τη Γαλλία

Διαβάστε το στο

Μπριζίτ Μακρόν: «Είμαι υπέρ της στολής στα σχολεία – Κερδίζεις χρόνο και χρήμα»

«Είμαι λοιπόν υπέρ της στολής στο σχολείο, αλλά μια απλή στολή και όχι μελαγχολική», δήλωσε η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν

Διαβάστε το στο

Η σύζυγος του γάλλου προέδρου, η Μπριζίτ Μακρόν, τάσσεται «υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο»

Διαβάστε το στο

Η σύζυγος του γάλλου προέδρου, η Μπριζίτ Μακρόν, τάσσεται «υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο»

Διαβάστε το στο tovima

Μπριζίτ Μακρόν: Τάχθηκε υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, η Μπριζίτ Μακρόν, τάσσεται «υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο» σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα, ένα θέμα που εγείρει αντιδράσεις στη Γαλλία, ακόμη και στους κόλπους του προεδρικού στρατοπέδου. Όταν ρωτήθηκε από επτά αναγνώστες της εφημερίδας Le Parisien, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν απάντησε πολύ ευθέως σε μια ερώτηση για τη στολή. «Φόρεσα τη στολή ως μαθήτρια: 15 ετών, μπλε σκούρα φούστα, μπλε σκούρο πουλόβερ. Και πήγε καλά. Αυτό εξαλείφει τις διαφορές, κερδίζεις χρόνο – είναι χρονοβόρο να επιλέγεις πώς θα ντυθείς το πρωί, και χρήμα – σε σχέση με τα επώνυμα ρούχα», δηλώνει. «Είμαι λοιπόν υπέρ της στολής στο σχολείο, αλλά μια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε υπέρ της στολής στα σχολεία

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, η Μπριζίτ Μακρόν, τάσσεται “υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο” σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα, ένα θέμα που εγείρει αντιδράσεις στη Γαλλία, ακόμη και στους κόλπους του προεδρικού στρατοπέδου. Όταν ρωτήθηκε από επτά αναγνώστες της εφημερίδας Le Parisien, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν απάντησε πολύ ευθέως σε […] Το άρθρο Η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε υπέρ της στολής στα σχολεία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χαμός στη Γαλλία: Η Μπριζίτ Μακρόν δηλωσε υπέρ της στολής στα σχολεία!

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, τάσσεται υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο σε συνέντευξή της! Αυτό το θέμα δεν άργησε να εγείρει αντιδράσεις στη Γαλλία, ακόμη και στους κόλπους του προεδρικού στρατοπέδου. Όταν ρωτήθηκε από επτά αναγνώστες της εφημερίδας Le Parisien, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν απάντησε πολύ ευθέως σε […] Χαμός στη Γαλλία: Η Μπριζίτ Μακρόν δηλωσε υπέρ της στολής στα σχολεία! - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Γαλλία: Η Μπριζίτ Μακρόν θέλει στολές στα σχολεία

«Υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο» τάσσεται η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Parisien, την Τετάρτη (11/1). Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μπριζίτ Μακρόν:Υπέρ της στολής στα σχολεία

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, η Μπριζίτ Μακρόν, τάσσεται “υπέρ του να φορούν στολή οι μαθητές στο σχολείο” σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα, ένα θέμα που εγείρει αντιδράσεις στη Γαλλία, ακόμη και στους κόλπους του προεδρικού στρατοπέδου.Όταν ρωτήθηκε από επτά αναγνώστες της εφημερίδας Le Parisien, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν απάντησε πολύ ευθέως σε μια […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο