Η Πάμελα Άντερσον «ανοίγει την καρδιά της»: Η διαρροή του sex tape με αρρώστησε

22:48 - 11/01/2023

Όπως τονίζει, η διαρροή του βίντεο με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι , την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η «σεξοβόμβα» Πάμελα Άντερσον αποκαλύπτει: Το sextape με αρρώστησε [βίντεο]

Πάμελα Άντερσον: Όπως τονίζει, η διαρροή του βίντεο με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι , την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια. «Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», αναφέρει η Πάμελα Άντερσον στο τρέιλερ […] Το άρθρο Η «σεξοβόμβα» Πάμελα Άντερσον αποκαλύπτει: Το sextape με αρρώστησε [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πάμελα Άντερσον: «Το sextape με αρρώστησε»

Όπως τονίζει, η διαρροή του βίντεο με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι , την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια. «Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», αναφέρει η Πάμελα Άντερσον στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μπρους Γουίλις: «Ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης» πριν τα Χριστούγεννα…

Ξύλο στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό – Βίντεο

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Politico: Στα χέρια του Πούτιν οι εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας

Στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Οκτωβρίου ο Όλαφ Σολτς - Συνάντηση με Ερντογάν για μεταναστευτικό και Μ. Ανατολή

Ισραήλ: «Σκανδαλώδη» τα συμπεράσματα από την έρευνα του ΟΗΕ για τη Γάζα