#Πάμελα Άντερσον

Naked Gun: Η Πάμελα Άντερσον «συναντά» τον Λίαμ Νίσον στο remake της ταινίας

neolaia.gr
Η Πάμελα Άντερσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο άτιτλο remake του «The Naked Gun» στο πλευρό του Λίαμ Νίσον.
11:46 17/04/2024

Λίαμ Νίσον και Πάμελα Άντερσον είναι οι πρωταγωνιστές του remake της ταινίας «Τρελές Σφαίρες»

Newsit
Στη νέα, άτιτλη ως τώρα, remake ταινία «Τρελές Σφαίρες» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η Πάμελα Άντερσον και ο Λίαμ Νίσον.  Η Paramount Pictures ετοιμάζει το νέο remake της ταινίας «Τρελές Σφαίρες» και θα βασιστεί στις αστυνομικές παρωδίες που κυκλοφόρησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η Πάμελα Άντερσον και ... Περισσότερα To άρθρο Λίαμ Νίσον και Πάμελα Άντερσον είναι οι πρωταγωνιστές του remake της ταινίας «Τρελές Σφαίρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 16/04/2024

Πάμελα Άντερσον: «Το έκανα για τα κορίτσια» λέει και φωτογραφίζεται χωρίς make up για το εξώφυλλο του CR Fashion Book

monopoli.gr
Η Πάμελα Άντερσον φωτογραφίζεται για το CR Fashion Book χωρίς μακιγιάζ, αλλά με αυτοπεποίθηση.
19:53 07/03/2024

Μαντόνα και Πάμελα Άντερσον μαζί – Διπλή «έκρηξη» πάνω στη σκηνή συναυλίας στο Βανκούβερ

Newsit
Η Μαντόνα κάλεσε την Πάμελα Άντερσον στη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της στο Βανκούβερ του Καναδά. Σε βίντεο που κατέγραψαν θεατές, οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φιλιά. Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα κάλεσε την Πάμελα Άντερσον ως προσκεκλημένη κριτή κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της του «Vogue» στη συναυλία της στο  Rogers Arena του ... Περισσότερα To άρθρο Μαντόνα και Πάμελα Άντερσον μαζί – Διπλή «έκρηξη» πάνω στη σκηνή συναυλίας στο Βανκούβερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 23/02/2024

Λύθηκε το μυστήριο: Ο απίστευτος λόγος που όλοι σήμερα αγοράζουν ημερολόγια του 1996, έχουν γίνει ανάρπαστα – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Οι τιμές των ημερολογίων του 1996 έχουν αυξηθεί σημαντικά, με ορισμένα από αυτά να πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες έως και 100 δολάρια. Μα γιατί όλοι αγοράζουν ημερολόγια του 1996 Στην πλατφόρμα Ebay, τα ημερολόγια του 1996 πωλούνται σε τιμές από 20 έως και 100 δολάρια. Ακόμα, ένα ημερολόγιο με την Πάμελα Άντερσον έφτασε...
12:09 10/01/2024

H Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ για τον οίκο Proenza Schouler

sofokleousin.gr
H Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ για τον οίκο Proenza Schouleraniaka Thu, 04/01/2024 - 13:17
13:28 04/01/2024

Ελένη Μενεγάκη – Κιμ Καρντάσιαν: Η κοινή επιλογή τους

okmag.gr
Δύο γυναίκες με ιδιαίτερη δυναμική φαίνεται να έχουν και τις ίδιες προτιμήσεις. Η Ελένη Μενεγάκη και η Κιμ Καρντάσιαν έκαναν την ίδια επιλογή χτενίσματος, με τον πιο hot right now κότσο. Η Ελένη Μενεγακή έχει ένα κοινό με την Κιμ Καρντάσιαν και αυτό αφορά τα μαλλιά τους Η Πάμελα Άντερσον συνεχίζει να εμπνέει τις ανά […] The post Ελένη Μενεγάκη – Κιμ Καρντάσιαν: Η κοινή επιλογή τους appeared first on OK! Magazine.
19:58 11/11/2023

Πάμελα Άντερσον: Αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ στις εκδηλώσεις που παρευρίσκεται

okmag.gr
Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε την Κυριακή τον λόγο για τον οποίο το βρίσκει τόσο απελευθερωτικό να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί χωρίς μακιγιάζ. Η 56χρονη δήλωσε στην εφημερίδα Daily Telegraph ότι η εκπομπή της Pamela’s Garden of Eden την έκανε να προσπαθήσει να δείξει στους θαυμαστές της την πραγματική της εικόνα. «Ήθελα να είναι […] The post Πάμελα Άντερσον: Αποκάλυψε γιατί σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ στις εκδηλώσεις που παρευρίσκεται appeared first on OK! Magazine.
13:58 05/11/2023

Πάμελα Άντερσον: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

okmag.gr
Στο fashion show του οίκου μόδας Victoria Beckham παρευρέθηκε η Πάμελα Άντερσον. «Από τότε που ήμουν 3 ετών μέχρι που βρέθηκα στις Spice Girls ήθελα να είμαι μπαλαρίνα» είπε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ, με αφορμή την τελευταία της συλλογή για την Άνοιξη 2024. Η επίδειξη μόδας έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του […] The post Πάμελα Άντερσον: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού appeared first on OK! Magazine.
14:58 07/10/2023

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει ως άλλη Πάμελα Άντερσον

onsports.gr
Είναι από εκείνες της περιπτώσεις που δεν χορταίνεις να την…
21:17 21/09/2023

Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της

naftemporiki.gr
Η Καναδή ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας διεθνούς φήμης εταιρίας κοσμημάτων. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ελάχιστο μακιγιάζ κατά την διάρκεια της παρουσίασης… Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11:00 08/09/2023

Κατερίνα Λιόλιου: Το baywatch στη γειτονιά σου – Η φωτογραφία με κόκκινο ολόσωμο μαγιό σε κάνει να ξεχνάς την Πάμελα Άντερσον

koolnews.gr
Η ανατρεπτική τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, γνωστή για τη φωνή της που ξεχωρίζει, τολμά να δηλώσει την παρουσία της και μέσα από τη μόδα, προκαλώντας πανικό με τις εμφανίσεις της. Με αυτή την εμφάνιση, η Κατερίνα μας θύμισε τη θρυλική Pamela Anderson και τις αξέχαστες σκηνές της στην πασίγνωστη σειρά Baywatch. Η Κατερίνα, έχοντας ατελείωτη αυτοπεποίθηση […] The post Κατερίνα Λιόλιου: Το baywatch στη γειτονιά σου – Η φωτογραφία με κόκκινο ολόσωμο μαγιό σε κάνει να ξεχνάς την Πάμελα Άντερσον appeared first on Koolnews.gr.
13:58 31/07/2023

Το μοντέλο σωσίας της Πάμελα Άντερσον

pagenews.gr
Έχει αδυναμία στην υγιεινή διατροφή και την γυμναστική.
19:46 22/07/2023

Η Ιωάννα Τούνη με ολόσωμο κόκκινο μαγιό α λα Πάμελα Άντερσον στην Ψαρρού

zappit.gr
Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη, η οποία απολαμβάνει τα μπάνια της στις χρυσαφένιες παραλίες μαζί με […] The post Η Ιωάννα Τούνη με ολόσωμο κόκκινο μαγιό α λα Πάμελα Άντερσον στην Ψαρρού appeared first on Zappit.
16:00 03/07/2023

Ρούλα Κορομηλά: Ματιές στο παρελθόν. – Το κόκκινο μαγιό με τον Σνούπι που έγινε viral

koolnews.gr
Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε στο instagram δύο δικές της φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν, όπου εμφανίζεται με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό! Αν τώρα και εσύ, όταν ακούς κόκκινο ολόσωμο μαγιό το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι baywatch και Πάμελα Άντερσον ήρθε η ώρα μάλλον να ξενερώσεις. Το κόκκινο μαγιό που έχει η Ρούλα […]
15:54 04/05/2023

H Pamela Anderson ποζάρει με κόκκινο Baywatch μαγιό 30 χρόνια μετά

tlife.gr
Η Πάμελα Άντερσον, 55 ετών, φωτογραφίζεται με κόκκινο μαγιό, παρόμοιο με αυτό που φορούσε 30 χρόνια To άρθρο H Pamela Anderson ποζάρει με κόκκινο Baywatch μαγιό 30 χρόνια μετά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
06:36 30/04/2023

Η Πάμελα Άντερσον φοράει το θρυλικό μαγιό του Baywatch 25 χρόνια μετά

in.gr
Μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες, η Πάμελα Άντερσον μπαίνει ξανά στο ολόσωμο μαγιό που την μετέτρεψε σε sex symbol μέσα από το Baywatch
20:44 28/04/2023

Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει μετά από 25 χρόνια με το κόκκινο μαγιό που την έκανε διάσημη στο Baywatch

Gazzetta
Μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες, η Πάμελα Άντερσον μπαίνει ξανά στο ολόσωμο μαγιό που την έξανε θρυλική στο Baywatch.
19:54 28/04/2023

Τάμτα: Με εντυπωσιακό punk look σε fashion show μαζί με την Πάμελα Άντερσον

okmag.gr
Στο παγκόσμιο λανσάρισμα νέας συλλογής ρούχων βρέθηκε η Τάμτα,. Η εκκεντρική τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, για την εμφάνισή της επέλεξε ένα punk look με σύνολο από τη νέα σειρά μόδας καθώς και τσόκερ και γυαλιά ηλίου με «καρφιά». Η σύντροφος του Πάρι Κασιδόκωστα βρέθηκε στο fashion show με αφορμή τη νέα συνεργασία της […] The post Τάμτα: Με εντυπωσιακό punk look σε fashion show μαζί με την Πάμελα Άντερσον appeared first on OK! Magazine.
15:52 20/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load