Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σαν παιδί ήμουν προβληματικό, ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά»

08:36 - 13/01/2023

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Θέμη Γεωργαντά και το To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σαν παιδί ήμουν προβληματικό, ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήμουν στο περιθώριο γιατί είχα παραπάνω κιλά»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως ένα προβληματικό παιδί ενώ μιλά και για τα σχόλια που άκουγε από συμμαθητές του λόγω των παραπανίσιων κιλών του. «Σαν παιδί […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της