Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας»
08:48 - 13/01/2023
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά αυτή την εβδομάδα και οι εξομολογήσεις του θα είναι πολλές. Σε […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται: Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ
«Ήμουν στο περιθώριο», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και οι εξομολογήσεις του θα είναι πολλές. Σε απόσπασμα από την εκπομπή που έπαιξε στο Mega Καλημέρα, ο παρουσιαστής αναφέρεται και στο θέμα τον κιλών όταν ήταν παιδί, πώς τον αντιμετώπιζαν τα παιδιά αλλά και η ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται: Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρό
Στο μπούλινγκ που του έκαναν όταν ήταν μικρός εξαιτίας των παραπάνω κιλών που είχε, αναφέρεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε απόσπασμα από την εκπομπή After Dark, που προβλήθηκε στο «Happy Day». «Φαινομενικά ήμουν ένα παιδί προβληματικό, αλλά ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι είμαι το κέντρο του κόσμου, ήμουν ένα παιδί με παραπανίσια κιλά. Από το σχολείο μέχρι τις παρέες, εκεί που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν μη δημοφιλής, ήμουν στο περιθώριο. Παρ’ όλα αυτά και στο περιθώριο έκανα τις παρέες μου, γι’ αυτό δεν ένιωθα ποτέ άβολα. Δεν με έκαναν παρέα, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ. Ήμουν φυτό και δεν έδειχνα σε κανέναν, ήμουν εκνευριστικός
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρέ, αλλά δεν με ένοιαζε κιόλας»
Στο θέμα τον κιλών του όταν ήταν παιδί και στα αρνητικά σχόλια τα οποία δεχόταν από συμμαθητές αναφέρεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη του στον Θέμη Γεωργαντά, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.Στο θέμα τον κιλών του όταν ήταν παιδί και στα αρνητικά σχόλια τα οποία δεχόταν από συμμαθητές αναφέρεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξη του στον Θέμη Γεωργαντά, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.«Φαινομενικά ήμουν ένα παιδί προβληματικό, αλλά ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι είμαι το κέντρο του κόσμου, ήμουν ένα παιδί με παραπανίσια […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr