Η Μπέττυ Μαγγίρα μεράκλωσε και χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι

13:36 - 13/01/2023

Η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή την αποψινή εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους στο Open, θυμήθηκε τα 90s και χόρεψε τη μεγάλη […] The post Η Μπέττυ Μαγγίρα μεράκλωσε και χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα: Χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι

Το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» χόρεψε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής

Διαβάστε το στο

Μεράκλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα – Χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι

«Παιδιά, να σας πω κάτι, πεθύμησα αυτές τις εποχές...», είπε.

Διαβάστε το στο

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε τσιφτετέλι με το «ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»

Κόκκινο «χτύπησε» το κέφι στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open με την παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα να αναπολεί παλιές εποχές και να… μερακλώνει. Με αφορμή την αποψινή εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους στο Open, η Μπέττυ Μαγγίρα θυμήθηκε τις εποχές που οι θαμώνες των μπουζουκιών ανέβαιναν στα τραπέζια για να χορέψουν. Τότε, η παραγωγή δεν της χάλασε το χατίρι και άρχισε να ακούγεται η μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Κούκα «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο». «Παιδιά, να σας πω κάτι, πεθύμησα αυτές τις εποχές που ανεβαίναμε στα μπουζούκια, στα τραπέζια πάνω και ακούγαμε το “Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ”», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και αμέσως έπεσε η μουσική. Η Μπέττυ Μαγγίρα σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο