“Έτερος Εγώ: Νέμεσις”> Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV

15:08 - 13/01/2023

COSMOTE TV The post “Έτερος Εγώ: Νέμεσις”> Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε Περισσότερα στο kourdistoportocali.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς

Έρχεται ο νέος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου. Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» στην COSMOTE TV, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης ... Περισσότερα To άρθρο Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Έτερος Εγώ: Νέμεσις: Πότε κυκλοφορεί ο τρίτος κύκλος

Πολλά νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά με τους φανς.

Διαβάστε το στο

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD.  Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έτερος Εγώ, Νέμεσις: Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTETV. Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. https://www.youtube.com/watch?v=lhGnpSLa7Cg&ab_channel=COSMOTETV   Στον νέο κύκλο επεισοδίων της Το άρθρο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς

Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου – ΒΙΝΤΕΟ

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Η πρεμιέρα του συγκλονιστικού τρίτου κύκλου έρχεται στην COSMOTE TV

Ο συγκλονιστικός τρίτος κύκλος οκτώ επεισοδίων της αστυνομικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», κάνει πρεμιέρα, στην COSMOTE TV, στις 13 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kourdistoportocali.com

-Καλά Χριστούγεννα! [Ο Αντώνης Σαμαράς τολμά και απευθύνει δημόσια την απαγορευμένη ευχή]

Συντριβή Cessna C500. Ο βετεράνος του NASCAR Greg Biffle, η σύζυγός του και τα παιδιά τους είναι μεταξύ των 7 νεκρών

Vittorio Nutu> Ένας chef στον δρόμο της συνέπειας

Ο Bill Clinton γυμνός στο Jacuzzi του Epstein. Πως η elite ελέγχει τα puppets της [Το Υπ. Δικαιοσύνης έδωσε στη δημοσιότητα χιλιάδες έγγραφα και εικόνες]

Kαι ο νεαρός δικηγόρος Δημήτρης Ποταμίτης, μόλις 46 ετών, έφυγε αδόκητα από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο

Λίγο αφότου η αδελφή του George έφυγε από τη ζωή στα 65 της χρόνια, ελάτε να γνωρίσουμε την Οικογένεια Clooney