Ντάνιελ Νούρκα: «Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει»
17:08 - 13/01/2023
Τον Ντάνιελ Νούρκα φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής στο […]
The post Ντάνιελ Νούρκα: «Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντάνιελ Νούρκα: Είχε ανοίξει το εσώρουχό μου και ένιωσα να γλιστράει πάνω στη σκηνή
Ο Ντάνιελ Νούρκα περιέγραψε ένα περιστατικό που τον σόκαρε
Διαβάστε το στο Ντάνιελ Νούρκα: Είχε ανοίξει το εσώρουχό μου και το ένιωσα να γλιστράει
Τον Ντάνιελ Νούρκα φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής (13/1), στο πλατό της εκπομπής στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός που ξεχώρισε ως «Άλφρεντ» στη σειρά «Συμπέθεροι στα Τίρανα» αναφέρθηκε στην υποκριτική, στα χρόνια του στο μόντελινγκ, αλλά και στο θέμα που είχε παλαιότερα με την αυτοπεποίθησή του. «Μία φίλη μου είπε να πάω σε πρακτορείο επειδή “έγραφα” στην κάμερα, δεν βιοποριζόμουν από αυτό». Για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που είχε παλιά ανέφερε: «Άρχισα να τη χτίζω στην πορεία, δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου στο θέμα αυτοπεποίθησης, έκθεσης, δεν ήμουν εύκολα ο άνθρωπος που θα έβγαινα μπροστά εύκολα και θα με κοιτάνε όλοι, όταν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει» – Τι αποκαλύπτει νεαρός ηθοποιός [βίντεο]
Τον Ντάνιελ Νούρκα φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής (13/1), στο πλατό της εκπομπής στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στην οποία και πρωταγωνιστεί αποκαλύπτοντας ένα μικρό ατύχημα που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, […]
Το άρθρο «Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει» – Τι αποκαλύπτει νεαρός ηθοποιός [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝτάνιελ Νούρκα: «Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει, να γλιστράει… »
Τον Ντάνιελ Νούρκα φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Τον Ντάνιελ Νούρκα φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στην οποία και πρωταγωνιστεί αποκαλύπτοντας ένα μικρό ατύχημα που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr“Είχε ανοίξει το εσώρουχό μου και ένιωσα να γλιστράει πάνω στη σκηνή”
Ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε στον αέρα ένα επικό ατύχημα που του συνέβη στο παρελθόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στην οποία και πρωταγωνιστεί αποκαλύπτοντας ένα μικρό ατύχημα που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝτάνιελ Νούρκα: «Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει»
Για ένα μικρό "ατύχημα" που του συνέβη επί σκηνής μίλησε ο Ντάνιελ Νούρκα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.gr