Σπύρος Μπιμπίλας: «Hταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου, δεν θα το ξεχάσω και ποτέ»
18:24 - 13/01/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Hταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου, δεν θα το ξεχάσω και ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου που δεν θα το ξεχάσω και ποτέ»
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τη στάση του απέναντι στο κίνημα MeToo και τον φίλο του Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο news.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια του στην τηλεόραση, το κίνημα #MeToo και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δεν με στεναχωρεί τίποτα. Απλά μια περίοδο που κάναμε τα πάρα πολλά σίριαλ, η αλήθεια είναι ότι εγώ ντύνομαι λίγο εξτρίμ και τώρα […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr