Λουτσέσκου : «Είμαστε σε μια καλή περίοδο – Κατακτήσαμε δυο νταμπλ με τον Μάτος, πάντα θα ειναι στην καρδιά μου»!

21:56 - 13/01/2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΟΦΗ, ρωτήθηκε για τους τραυματίες, μίλησε για το χειροκρότημα του κόσμου στα νέα παιδιά, σχολίασε τη μείωση της διαφοράς με την πρώτη θέση ενώ μίλησε και για τον Λέο Μάτος που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: “Είναι ένα […] The post Λουτσέσκου : «Είμαστε σε μια καλή περίοδο – Κατακτήσαμε δυο νταμπλ με τον Μάτος, πάντα θα ειναι στην καρδιά μου»! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Διανύουμε καλή περίοδο με αυτοπεποίθηση, αγαπώ τον Μάτος, πάντα στην καρδιά μου»

Λουτσέσκου: «Διανύουμε καλή περίοδο με αυτοπεποίθηση, αγαπώ τον Μάτος, πάντα στην καρδιά μου» 13/01/2023 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA και σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση του Λέο Μάτος να ολοκληρώσει την καριέρα του: «Τον αγαπώ πολύ, κατακτήσαμε μαζί δύο νταμπλ». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω καλά πως η επόμενη μέρα για κάθε ποδοσφαιριστή που αποφασίζει να ολοκληρώσει την καριέρα του είναι δύσκολη και σκληρή. Εγώ χαίρομαι που ήδη αποφάσισε να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως θα γίνει αθλητικός διευθυντής στη Βάσκο. Αυτό θα τον διευκολύνει για την επόμενη μέρα. Τι να πω για τον Λέο; Ζήσαμε μαζί δυο φανταστικά χρό

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»